Image
Image

KALENDARI PRANVEROR 2023

Mirë se vini në 10 Ofertat Pranverore

Kalendari pranveror i këtij viti vjen me trende dhe surpriza plot! Pas çdo dritareje, ju gjeni oferta të ndryshme, një për çdo ditë.

Nga aromat gjallëruese deri te nuancat e grimit, përdorni këto produkte për të zgjuar trupin, mendjen dhe shpirtin.

Bëhuni gati për të zgjedhur çdo ofertë pranverore!

Oferta e sotme
Image

KALENDARI PRANVEROR 2023

Mirë se vini në 10 Ofertat Pranverore

Kalendari pranveror i këtij viti vjen me trende dhe surpriza plot! Pas çdo dritareje, ju gjeni oferta të ndryshme, një për çdo ditë.

Nga aromat gjallëruese deri te nuancat e grimit, përdorni këto produkte për të zgjuar trupin, mendjen dhe shpirtin.

Bëhuni gati për të zgjedhur çdo ofertë pranverore!

Oferta e sotme
MARS 22 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 23 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 24 .
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 25 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 26 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 27 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 28 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 29 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 30 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

MARS 31 .
Image
Left
Right

Oops! Kjo ofertë ka skaduar

Image Image
Image

KËSHILLA PËR BUKURINË PRANVERORE

Pranvera është këtu!

Me ndryshimin e stinëve vjen edhe një përshtatje e vogël në rutinat tuaja të bukurisë. Lexoni disa këshilla për t'ju bërë të dukeni dhe ndiheni të freskët.

Make-up hibrid!

Një rutinë minimaliste bukurie me përfitime maksimale është jetike gjatë muajve të ngrohtë. Kaloni në një serum fondatine me shumë përfitime që hidraton dhe mbron lëkurën duke siguruar mbulim të përsosur.

Images
Images

Fuqia micellare!

Rritja e temperaturës stimulon sekretimin e sebumit, por larja shumë e shpeshtë e fytyrës e zhvesh lëkurën nga vajrat e saj natyralë. Për një zgjidhje të shpejtë dhe efektive, përdorni një pastrues micellar.

Trajtoni buzët tuaja!

Ndërsa shumë kujdesen për buzët në dimër, buzët tuaja duhet të marrin TLC gjatë gjithë vitit. Buzëkuqet mat mund të largojnë lagështinë nga buzët tuaja, prandaj sigurohuni që të zgjidhni buzëkuqët krem dhe balsam ushqyes për buzët.

Images

Make-up hibrid!

Një rutinë minimaliste bukurie me përfitime maksimale është jetike gjatë muajve të ngrohtë. Kaloni në një serum fondatine me shumë përfitime që hidraton dhe mbron lëkurën duke siguruar mbulim të përsosur.

Images

Fuqia micellare!

Rritja e temperaturës stimulon sekretimin e sebumit, por larja shumë e shpeshtë e fytyrës e zhvesh lëkurën nga vajrat e saj natyralë. Për një zgjidhje të shpejtë dhe efektive, përdorni një pastrues micellar.

Trajtoni buzët tuaja!

Ndërsa shumë kujdesen për buzët në dimër, buzët tuaja duhet të marrin TLC gjatë gjithë vitit. Buzëkuqet mat mund të largojnë lagështinë nga buzët tuaja, prandaj sigurohuni që të zgjidhni buzëkuqët krem dhe balsam ushqyes për buzët.

Images
Images

Trajtimi që ju duhet!

Një stilim i tepërt mund të ndryshoj totalisht flokët tuaj. Konsideroni një trajtim me balsam që nuk është i yndyrshëm dhe jo ngjitës për të përmirësuar shëndetin dhe menaxhimin e flokëve tuaj.

Përditësoni aromat tuaja!

Është koha për të lënë pas parfumin tuaj të rëndë të dimrit dhe për të kapur humorin pranveror me një aromë të re të veçantë. Asgjë nuk i komplimenton ditët me diell më mirë sesa të nuhasësh freskët, me lule.

Images
Left
Right
Image
Images

Trajtimi që ju duhet!

Një stilim i tepërt mund të ndryshoj totalisht flokët tuaj. Konsideroni një trajtim me balsam që nuk është i yndyrshëm dhe jo ngjitës për të përmirësuar shëndetin dhe menaxhimin e flokëve tuaj.

Përditësoni aromat tuaja!

Është koha për të lënë pas parfumin tuaj të rëndë të dimrit dhe për të kapur humorin pranveror me një aromë të re të veçantë. Asgjë nuk i komplimenton ditët me diell më mirë sesa të nuhasësh freskët, me lule.

Images